Blog ini adalah platform perkongsian tentang Shaklee dan Info Kesihatan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Followers

Saturday, October 15, 2016

Special Offer Untuk Yang Daftar Ahli Shaklee Bulan Ini


Special Offer!

Khas untuk anda semua yang nak join member Shaklee bulan ini, ada special offer tau :)

Dengan setiap pendaftaran keahlian, anda layak mendapat FREE GIFT sama ada LECITHIN atau VITA-C PLUS. (Tertakluk kepada terma dan syarat)

Tapi special offer ni terhad tau, valid sehingga 15 Oktober 2016 sahaja. Kalau daftar ahli selepas tarikh ni, sori sangat tak entitle untuk special offer ni ya
.
So kalau nak, cecepat pm / wassap 0187669798. Saya bantu anda semua untuk daftar ahli dan guide cara mudah untuk buat pembelian produk Shaklee bagi seisi keluarga :)


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Your Favourite SID :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia

Thursday, October 6, 2016

Shaker Baru Shaklee - Shaker Biru & Shaker Hitam


Shaker hitam 828 ml
Shaker biru 600 ml

Shaker baru Shaklee - betul-betul jadi fenomena luarbiasa!

Sebabnya shaker baru ni betul-betul berwajah baru, jauh beza dengan shaker yang sebelum ni :)

Keistimewaan :

🌹Brand Rubbermaid dan sangat berkualiti
🌹BPA Free
🌹Freezer and dishwasher safe.
🌹Ada bebola 5 bucu kat dalam shaker untuk senang ESP / Cinch Shake melarut.
🌹Colour dan design pun cantik sangat
🌹Kalau tak nak bancuh ESP / Cinch Shake dalam ni, just nak isi minuman lain pun boleh

Yang warna biru tu saiznya 600ml. Shaker ni promosi untuk bulan lepas, jadi untuk bulan ni dah takde ye shaker biru

Yang warna hitam tu saiznya 828ml. Bulan ni promosi untuk shaker hitam :)

Nak dapatkan shaker ni adalah dengan setiap pembelian produk Shaklee, maksudnya purchase with purchase (PWP). Nak tahu macamana caranya, boleh pm / whatsapp 0187669798 ya :)


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Your Favourite SID :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya dan Mula Jana Pendapatan Dari Rumah Hari Ini :)




Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)