Blog ini adalah platform perkongsian tentang Shaklee dan Info Kesihatan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Followers

Promosi Shaklee September 2016



Tuesday, September 27, 2016

Header Baru, Semangat Baru


Assalamualaikum my dear blog :)

Lamanya saya tidak menulis di blog ini. Sejak akhir-akhir ni, rasa rindu pula pada blog ini. Rindu dengan niche blog ini sebenarnya. Hehehehe.. Bila tengok semula, last update ialah pada Mei 2016. Kira hampir 4 bulan blog ini senyap sunyilah ye.

And now, saya kembali semula ala-ala buat come back gitu. Sebagai permulaan tandanya saya come back (haha), saya buat sedikit perubahan pada header blog ini. Sikit aje perubahannya. Nampak tak gambar epal kat bawah tu?


Ahhhaaa nampak fresh kan? Inilah header terbaru blog saya :)

An apple a day, keeps the doctor away. Haa camtu lah cerita dia.

Mudah-mudahan selepas ini saya lebih bijak mengatur masa untuk semua segi supaya blog ini tak sepi lagi :)


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Your Favourite SID :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia

Friday, May 6, 2016

Set Ramadhan Shaklee - Bantu Anda Kekal Cergas di Bulan Puasa


Kredit : Carian Google


Baru sahaja belek kalendar sebentar tadi, rupa-rupanya bulan Ramadhan yang mulia akan berkunjung tiba tidak lama lagi. 

Jadi dalam beberapa hari atau minggu terakhir inilah, kebanyakan wanita / ibu akan mula berpuasa qada' bagi menggantikan puasa yang tertinggal di bulan Ramadhan yang lepas. 

Tidak kurang juga yang mula berlatih berpuasa sunat bagi melatih diri sebelum tibanya bulan Ramadhan nanti.

Antara perkara yang membuatkan ramai pening kepala ialah, "nak sahur apa ya?". Pastinya semua mencari menu sahur yang boleh menjadikan badan kenyang, bertenaga dan kekal fokus kepada tugasan, serta dapat melaksanakan ibadah terawih tanpa kepenatan di bulan Ramadhan ini.

Ingin saya kongsikan set vitamin yang membantu kita untuk tujuan ini, iaitu Set Ramadhan Shaklee! :)


Apakah Kebaikan Set Ramadhan Shaklee?

Set Ramadhan ini membantu kita untuk berpuasa dengan lebih bertenaga, mengelakkan badan letih lesu akibat dari dehidrasi dan membantu badan memperolehi nutrisi harian yang mencukupi walaupun sedang berpuasa.

Bonus : Set Ramadhan ini juga turut membantu memecahkan lemak.

Set Ramadhan Shaklee ini terdiri daripada 4 produk utama iaitu, ESP (Energizing Soy Protein), Meal Shakes, Performance Drink dan Lecithin. Kebaikan setiap produk ialah :
  • ESP - Sumber protein lengkap. Beri rasa kenyang lebih lama. Bantu beri tenaga berpanjangan.
  • Meal Shakes - Multivitamin dalam bentuk serbuk yang lengkap dengan protein dan serat. Rasa Fresh Vanilla yang lazat.
  • Performance Drink - Membantu penghidratan badan. Mengekalkan paras gula dalam darah.
  • Lecithin - Pengemulsi lemak. Membantu menurunkan paras kolesterol jahat LDL. Sumber kolina untuk fungsi otak.

Siapakah Yang Memerlukan Set Ramadhan Shaklee?

Set ini sesuai diamalkan oleh semua lapisan masyarakat daripada yang muda sehinggalah kepada warga emas. Malah, sangat sesuai diamalkan oleh kanak-kanak yang sedang belajar berpuasa, namun tidak perlu mengambil set lengkap 4 produk seperti di atas.

Tetapi yang lebih penting, Set Ramadhan Shaklee ini sangat recommended untuk ibu hamil dan ibu yang menyusukan bayi. Saya sendiri mengamalkan Set Ramadhan ini semasa menyusukan anak kedua saya, Aimi dan Alhamdulillah, dapat berpuasa dengan lebih cergas dan penghasilan susu ibu tetap kekal seperti biasa sepanjang berpuasa :)


Bagaimanakah Ingin Mendapatkan Set Ramadhan Shaklee?

Boleh whatsapp saya di 018-766 9798 untuk pembelian hari ini. 

Untuk lebih penjimatan, saya cadangkan pembelian Twin Pack Set Ramadhan Shaklee iaitu bersamaan dengan 2 set (2 ESP, 2 Meal Shakes, 2 Performance Drink, 2 Lecithin) dan anda layak mendapat :

  • keahlian Shaklee secara percuma (jimat RM68.90)
  • pembelian pada harga ahli (jimat 15%)
  • rebat tunai pada bulan hadapannya (wang tunai RM30+)

Saya cadangkan pembelian Twin Pack ini dengan cara berikut :
  • 1 set untuk diri anda dan keluarga, manakala 1 set lagi berkongsi pembelian dengan rakan sepejabat, atau
  • 1 set untuk diri anda dan keluarga, manakala 1 set lagi anda hadiahkan kepada ayah dan ibu di kampung. Mereka pasti suka :)

Whatsapp "Twin Pack Set Ramadhan Shaklee" ke 018-766 9798 untuk pembelian dan keahlian percuma hari ini. Anda jimat banyak :)



Semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan penuh bersemangat dan bertenaga di bulan Ramadhan nanti. Mulakan persiapan anda, hari ini.



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Your Favourite SID :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-766 9798
E-mail : z.munirah@gmail.com
Blog : www.sitimunirah.com
FB : Kedai Vitamin Bandar Seri Alam
Instagram : sitimunirah_vitamin_shaklee
COD : Seri Alam & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya dan Mula Jana Pendapatan Dari Rumah Hari Ini :)




LIKE PAGE KEDAI VITAMIN BANDAR SERI ALAM