Top Social

Shaklee Baby Set : Coming Soon!

Wednesday, October 11, 2017



Produk terbaru Shaklee, tak lama lagi akan available di pasaran!

Excited kan? Uni pun excited, sebut jer nama Shaklee kita tau taglinenya "Always, SAFE, Always WORKS, Always GREEN" jadi bila Shaklee keluarkan produk khas penjagaan bayi, Uni rasa excited sangat. Kira macam baby kita akan guna produk yang sah-sah selamat, berkesan dan semulajadi.

Nak tau bila Shaklee Baby Set ni boleh dibeli? Jangan lupa follow blog Uni ya :)


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Pengedar Shaklee Anda :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia
Be First to Post Comment !