Top Social

Blog Is My First Love

Monday, July 9, 2018

Assalamualaikum dan Selamat Petang :)


Ya Allah, lamanya rasa tak menulis kat sini. Pejam celik pejam celik, last post pada bulan April 2018 yang lepas.


Maksudnya dah 3 bulan blog ni senyap sunyi tanpa update. Sungguh tak patut, kan.


Sebenarnya, Uni tetap aktif dengan bisnes Shaklee, bezanya sekarang Uni banyak update di fb personal, fb page, instagram dan juga whatsapp.


Tapi fikir-fikir semula, sayangnya kalau Uni tinggalkan blog yang Uni dah bina sekian lama. In fact, Uni bina blog sebelum Uni mula aktif di fb, instagram atau whatsapp lagi.


Tak perlu susah fikir tentang setting ke set up, just continue menulis saja, betul tak?


So start hari ni, Uni berazaman untuk terus update blog sama macam Uni update media sosial yang lain.


Doakan semoga Uni terus konsisten ya! :)



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Berminat untuk mendapatkan produk Shaklee ataupun ingin mendaftar sebagai ahli
untuk lebih penjimatan? Jangan malu jangan segan boleh terus hubungi Uni :)

|| Siti Munirah ||
Whatsapp : +60187669798
COD Johor di :
Bandar Seri Alam, Taman Rinting, Pasir Gudang & area berdekatan
POS : Seluruh Malaysia setiap hari
Be First to Post Comment !