Top Social

Rasa Bersalah

Tuesday, February 5, 2019

Beberapa hari ini Uni dapat whatsapp mereka yang cari Shaklee.


Bila ditanya, kat mana mereka dapat number Uni, jawabnya di website, google jer dan sampai ke blog Uni.


Dalam hati rasa happy, kedai online Uni ada yang nampak dan mampu convert kepada sales.


Tapi dari satu segi yang lain, rasa bersalah sangat-sangat sebab blog dah berbulan tak update sedangkan ramai yang beli Shaklee dengan Uni sebab dapat number Uni kat sini.


Kalau ikutkan hati ni memang nak sangat-sangat fokus bisnes macam orang bekerja, ada tempoh 8 jam direct buat kerja, tak perlu fikir apa. Fikir kerja saja.


Tapi Uni sedar, Uni bukan macam tu, Uni adalah seorang WAHM.


Urus anak dan buat bisnes pada masa yang sama, itulah yang Uni lakukan dan in shaa Allah akan jadi kepakaran Uni :)


Apapun, kalau lama Uni tak muncul kat blog, boleh cari Uni di ig. Link ade kat tepi blog, klik jer kat situ ya :)


Terima kasih semua yang sentiasa support bisnes Uni. Much love! :)


Berminat untuk mendapatkan produk Shaklee ataupun ingin mendaftar sebagai ahli
untuk lebih penjimatan serta peluang jana extra income bersama group Uni?
Hubungi Uni segera ya :)


Ingat Shaklee, Ingat Uni :)
Siti Munirah
Whatsapp +6018-7669798
Shaklee Business Leader
Founder of Superb Group
Pengedar Sah Shaklee yang Aktif dan Komited


Be First to Post Comment !