Top Social

Ini Sebabnya Kenapa Uni Suka Atmosphere Shaklee Family

Monday, April 29, 2019




Hari ni dah plan nak attend Shaklee Monthly Update kat branch.

Sekali bila keluar rumah dan masuk highway, adudududu jem lah pulak. Rupanya tengah buat jalan.

Tak lama lepas tu, hujan turun lebat selebat-lebatnya.

Sampai kat branch, parking full, cari punya cari dapat jumpa parking tapi agak jauh.

Uni keluarkan payung dan redah hujan (tak taulah payung tu yang bersaiz comel atau daku yang bersaiz tak berapa comel, baju dan tudung basah jugak kene hujan 😅)

Masuk branch terus meluru pergi ke training room. Tengok-tengok pintu dah terbuka luas.

"Belum start ya?"

"Oh kita dah habis dah"

Masa tu rasa macam aduhh ruginya dah terlepas. Tapi Uni terus masuk je training room nak duduk jap sebab dah berkejar tadi kan.

Sekali Fiona cakap.

"It's okey, I akan explain semula untuk you"

Dia terus on laptop and projector.

"Eh takpela Fiona, I yang lambat. It's okay, I just nak duduk dalam bilik ni kejap".

"Takpelah, let me show you the important slides that you must know so that you can plan for next month and guide your team jugak".

"Ok ok. Thank you so much. I really appreciate your concern".

So Uni berdiri lebih dekat ke skrin dan Fiona explain the important slides.

Apa yang Uni tak faham, Uni terus tanya dan Fiona terus jawab.

Bila dah habis,

"Thank you so much, sorry kalau I dah ambil masa you".

"It's okay. No problem. I memang ada jer kat branch. Since you dah datang, I mesti explain punya kat you".

Dan Uni rasa sungguh lega 💖

================

Ini adalah antara sebab kenapa Uni suka atmosphere #ShakleeFamily

Rasa senang hati setiap kali datang ke branch, dan membuatkan hati rasa suka nak pergi ke branch lagi dan lagi dan lagi. Begitu juga bila attend Shaklee event atau training. Rasa suka dan always teruja.

Uni dah pilih atmosphere yang Uni suka. Anda bagaimana?

Sekiranya berminat nak jadi sebahagian daripada Shaklee Family dalam group #SuperbChampions by Siti Munirah, #AuraGroup by Master Hana dan #Spectacular by Master Nana Macarona, boleh terus contact Uni ya :)
.
www.wasap.my/60187669798/NakBuatBisnesShakleeDenganTeamUni
.
#StartYourOwnShakleeBusinessNow
#ComeAndJoinUs
#WeShowYouHow
#ShakleeSeluruhMalaysia



Berminat untuk mendapatkan produk Shaklee ataupun ingin mendaftar sebagai ahli
untuk lebih penjimatan serta peluang buat BISNES SHAKLEE dengan team Uni?
Jangan malu jangan segan boleh terus hubungi Uni :)

|Siti Munirah
Call / SMS : +60187669798
Whatsapp : www.wasap.my/60187669798/Shaklee
COD Johor di :
Bandar Seri Alam, Taman Rinting, Pasir Gudang & area berdekatan
POS seluruh Malaysia setiap hari

***********************************************************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.
Be First to Post Comment !