Top Social

Kenali Pengedar Sah Shaklee Yang Aktif Dan Komited Sekitar Johor dan Seluruh Malaysia

Monday, May 13, 2019


Siapakah Siti Munirah?


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :)


Terima kasih kerana berkunjung ke blog Hello Vitamin Mama. Saya Siti Munirah atau lebih mesra dikenali dengan nama Uni. Uni adalah Shaklee Business Leader dan pengedar sah Shaklee yang sangat aktif dan komited untuk membantu para pelanggan menikmati kesihatan yang lebih baik dengan produk Shaklee dan membantu sesiapa sahaja yang inginkan kehidupan lebih baik melalui bisnes Shaklee.


Uni sentiasa bersedia membantu para pelanggan untuk mendapatkan produk yang bersesuaian dengan masalah yang dihadapi dengan memberikan cadangan produk terbaik.


Setiap pembelian daripada Uni akan mendapat jadual vitamin dan cara pengambilan yang betul malah disertakan sekali dengan konsultasi eksklusif yang berterusan.


Uni merupakan pengguna Shaklee sejak dari tahun 2012 lagi. Produk pertama yang Uni ambil adalah ESP kemudian diikuti dengan Set Hamil, Set Berpantang, Set Menyusu, Set Kecantikan, Set Slimming dan Set Gastrik yang lengkap. Uni memang consume full set untuk mendapatkan hasil terbaik dan sememangnya sangat-sangat berpuas hati.


Uni juga pengguna tegar Vivix dan Youth Skincare. Kalau nak tahu, dulu Uni pernah jadi mangsa produk kosmestik viral yang mengandungi bahan kimia merbahaya dan terlarang iaitu hidrokuinon dan merkuri.


Sekarang ni, Uni beralih sepenuhnya kepada Youth Skincare. Sama juga dengan pengambilan full set supplement, Uni juga guna full set Youth Skincare sejak tahun 2018 lagi hinggalah sekarang dan in shaa Allah sampai bila-bila.


Vivix pula sangat-sangat membantu kesihatan dalaman Uni terutamanya dari segi pelawasan, kecantikan kulit, tenaga dan mengatasi masalah batuk Uni. Bukan Uni sahaja, suami pun pengguna tegar Vivix a.k.a. Vivix Lover! :)


Alhamdulillah dengan pengalaman Uni sendiri sebagai pengguna Shaklee selama bertahun-tahun dan kini sangat aktif dan komited menjalankan bisnes Shaklee, Uni telah, sedang dan akan terus membantu lebih ramai pelanggan menikmati kesihatan dan kecantikan yang lebih baik dengan supplement dan Youth Skincare Shaklee. Pastinya dengan cara pengambilan yang betul untuk mendapat kesan yang cepat dan selamat.


Buktinya, Uni sentiasa rajin hadir ke Health & Wellness Talk Shaklee dan sebarang event yang dianjurkan oleh Shaklee dan juga group bisnes Uni.

Health & Wellness Talk di Shaklee JB Branch Taman Molek
Tarikh : 2 Mei 2019 (Khamis)



Shaklee National Convention 2019
Tarikh : 27 April 2019 (Sabtu)
Lokasi : Putrajaya International Convention Centre (PICC)
Love My Business Group!
#Spectacular by Master Nana Macarona
#AuraGroup by Master Lavender Rhea Hana
#SuperbChampions by Master (soon-to-be) Siti Munirah


Start Your Own Business (SYOB) Training
Tarikh : 12-13 April 2019 (Jumaat-Sabtu)
Lokasi : Hotel Grand Paragon, Johor Bahru
Training ini khas untuk LEADERS YANG MENEPATI REQUIREMENTS SAHAJA dan
Uni salah seorang daripada leaders tersebut :)



Spectacular Success Seminar (SSS)
Tarikh : 10 November 2018
Lokasi : Taman Molek, Johor Bahru
Anjuran : Spectacular by Master Nana Macarona


Aura Gathering
Tarikh : 20 Oktober 2018
Lokasi : Seri Kembangan, Selangor
Anjuran : AuraGroup by Master Lavender Rhea Hana


Uni bukan sekadar menjual tapi Uni menjalankan dan membina empayar bisnes. Jadi jangan ragu-ragu nak berurusan dengan Uni ya :)


Lokasi Uni Kat Mana?

Uni di Masai, Johor dan aktif membuat perkhidmatan COD hampir setiap hari terutamanya di area :

  • Bandar Seri Alam
  • Taman Rinting
  • Sierra Perdana
  • Megah Ria
  • Taman Bukit Dahlia
  • Taman Mawar
  • Taman Air Biru
  • Kompleks Pusat Bandar Pasir Gudang
  • Kawasan Perindustrian Pasir Gudang
  • Taman Nusa Damai
  • Taman Scientex
  • Taman Cahaya Masai
  • Taman Kota Masai
  • Permas Jaya
  • Plentong
  • Hospital Sultan Ismail (HSI)
  • Austin Perdana
  • Desa Tebrau

Saya kat luar area cod Uni, jadi macamana? Uni boleh pos Shaklee kat saya?


Jangan risau dan jangan susah hati. Uni pos Shaklee ke seluruh Malaysia setiap hari melalui Poslaju, GDEX, Citylink atau J&T Express.


Kenapa Saya Mesti Beli Dengan Uni?

Kalau kita nak beli barang, kita mesti nak beli daripada pengedar yang aktif, dipercayai, dapat consult kita cara makan vitamin yang betul dan juga ada berikan after-sales-service kan? 


Haaa Uni ada semua tu  in shaa Allah :)


Untuk makluman, Uni sentiasa ambil stok yang baru dan fresh dari Shaklee JB Branch di Taman Molek, jadi Uni berani beri jaminan stok yang anda dapat bukan stok lama atau pun dah melepasi tarikh luput.


Pengeposan dilakukan setiap hari untuk bayaran yang diterima sebelum jam 2 petang.


Bagi bayaran yang diterima selepas jam 2 petang, pengeposan akan dilakukan pada keesokan harinya.


Antara keistimewaan lain yang bakal anda perolehi dengan setiap pembelian dan pendaftaran sebagai ahli Shaklee dengan Uni adalah :
  • Mendapat konsultasi eksklusif secara PERCUMA seumur hidup
  • Perundingan dengan Pakar Nutrisi Shaklee (sekiranya ada sebarang kemusykilan dan perlukan info lebih lanjut)
  • Menerima latihan berterusan dari Shaklee
  • Menerima stok baru dan fresh dari Shaklee untuk setiap pesanan 
  • Jaminan tarikh luput produk yang panjang
  • Tracking number diberikan selepas selesai pengeposan

Berminat ingin membuat pesananan mana-mana supplement ataupun skincare Shaklee? Jom order sekarang :)


Siti Munirah (Uni)
Whatsapp 0187669798
Pengedar Sah Shaklee area Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
Pos seluruh Malaysia setiap hari

***********************************************************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

Shaklee Trusted Seller - Pengedar Shaklee Aktif dan Komited di Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor

Thursday, May 9, 2019


Anda mencari produk READY STOCK?


Jangan risau. Uni ada ready stock dijamin stock baru dan fresh pastinya dari Shaklee HQ dan Shaklee JB Branch Taman Molek.



COD Shaklee Area :
  • Bandar Seri Alam
  • Taman Rinting
  • Sierra Perdana
  • Megah Ria
  • Taman Bukit Dahlia
  • Taman Mawar
  • Taman Air Biru
  • Kompleks Pusat Bandar Pasir Gudang
  • Kawasan Perindustrian Pasir Gudang
  • Taman Nusa Damai
  • Taman Scientex
  • Taman Cahaya Masai
  • Taman Kota Masai
  • Permas Jaya
  • Plentong
  • Hospital Sultan Ismail (HSI)
  • Austin Perdana
  • Desa Tebrau

POS seluruh Malaysia setiap hari melalui Poslaju, GDEX, Citylink dan J&T Express.




Nak Join Ahli Shaklee?


Boleh sangat!

  • Pendaftaran Shaklee RM65
  • Postage Memberkit RM10
  • Special Free Gift untuk pendaftaran Free Membership
  • Exclusive Consultation
  • Jadual pengambilan vitamin khusus
  • Tips pemakanan yang bersesuaian dengan vitamin yang diambil


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai
dan pelbagai manfaat lain?
Jom sertai Team Bisnes kami yang mempunyai kumpulan sokongan yang aktif dan sentiasa positif, kelas online percuma serta 100% guide from Zero to Hero.

Anda juga boleh mendapatkan sebarang rangkaian produk Shaklee
terus daripada Uni.
Hubungi Uni untuk mendapatkan produk Shaklee dengan konsultasi percuma dan eksklusif serta bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee.

Jangan malu jangan segan boleh terus hubungi Uni :)


Siti Munirah (Uni)
Call : +60187669798
Whatsapp : www.wasap.my/60187669798/Shaklee
COD Johor di Bandar Seri Alam, Taman Rinting, Pasir Gudang & area berdekatan
POS seluruh Malaysia setiap hari

***********************************************************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

Cara Untuk Cepat Baikkan Luka Bersalin Czer / Pembedahan

Wednesday, May 8, 2019

Seriau bila fikirkan luka bersalin yang tak pulih-pulih.


Rasa macam dah banyak hari bersalin, tapi masih lagi menanggung sakit.




Ada yang luka jahitan terbuka, terpaksa pula berulang alik ke klinik untuk dressing. Terpaksa tahan sakit lagi. Sakitnya Tuhan saja yang tahu. Bagai dihiris-hiris.


Kalau ada pilihan untuk cepat baikkan luka bersalin, kenapa perlu biarkan dan tahan sakit lama-lama, kan? Nak bergerak pun susah, apatah lagi nak pangku dan menyusu anak. Anak-anak yang lain tak boleh dibiarkan macam tu saja.


Jadi, PILIHLAH SET BERPANTANG SHAKLEE YANG LENGKAP DENGAN VIVIX.





Vivix sangat-sangat membantu dalam pemulihan luka selepas bersalin, dan juga bertindak sebagai anti-radang, anti-bakteria dan anti-virus serta menggalakkan penghasilan sel-sel normal yang lebih sihat.


Antara kelebihan Set Daily Essential / Set Berpantang lengkap dengan Vivix adalah :

- bertindak sebagai Energy Booster, walaupun berpantang badan tetap segar dan cergas
- penghasilan susu badan yang pekat dan berkrim, anak minum pun rasa kenyang dan kurang meragam
- wajah lebih berseri-seri dan look pinkish
- tiada masalah sembelit
- luka cepat baik
- daya tahan badan terhadap penyakit lebih kuat. Tak mudah demam, batuk, selsema ataupun berjangkit.
- berat badan kembali maintain
- pudarkan kesan stretchmarks


Nak alami pengalaman berpantang yang menyeronokkan dan membahagiakan?


Dengan klik "Buy Now!" anda terus layak dapat diskaun 10% beserta FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE + FREE GIFT + EXCLUSIVE FREE GIFT daripada Uni :)


Testimoni customer yang berpuas hati dengan Set Berpantang + Vivix :












Dengan klik "Buy Now!" anda terus layak dapat diskaun 10% beserta FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE + FREE GIFT + EXCLUSIVE FREE GIFT daripada Uni :)



NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai
dan pelbagai manfaat lain?
Jom sertai Team Bisnes kami yang mempunyai kumpulan sokongan yang aktif dan sentiasa positif, kelas online percuma serta 100% guide from Zero to Hero.
Anda juga boleh mendapatkan sebarang rangkaian produk Shaklee
terus daripada Uni.
Hubungi Uni untuk mendapatkan produk Shaklee dengan konsultasi percuma dan eksklusif serta bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee dan 100% guide from Zero to Hero sehingga anda jana extra income 3-4-5 angka dengan Shaklee.

Jangan malu jangan segan boleh terus hubungi Uni :)


Siti Munirah (Uni)
Call : +60187669798
Whatsapp : www.wasap.my/60187669798/NakJoinTeamBisnesUni
COD Johor di Bandar Seri Alam, Taman Rinting, Pasir Gudang & area berdekatan
POS seluruh Malaysia setiap hari
***********************************************************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

Macamana Cara Nak Atasi Masalah HB Low Semasa Hamil

Tuesday, May 7, 2019

Antara masalah utama bagi IBU HAMIL adalah masalah HB LOW.


Bila bacaan HB dalam darah rendah, itu yang menyebabkan ibu-ibu hamil mudah rasa pening, letih, lemah dan paling kita nak elakkan adalah anemia.


Macamana nak atasi masalah ini?


Jangan risau, Shaklee boleh bantu :)


Pengambilan Vitalea Iron, B-Complex dan Sustained Release Vitamin C sangat membantu mengatasi masalah HB Low di kalangan ibu hamil.


VITALEA WITH IRON FORMULA

Multivitamin wajib bagi semua orang lebih-lebih lagi bagi IBU HAMIL. Ia kaya dengan iron (zat besi), mengandungi 28 nutrisi harian lengkap, termasuk 12 jenis multivitamin dan 7 jenis multimineral penting seperti yang disarankan oleh RDA.

Bagi ibu-ibu yang mengalami masalah HB Low boleh ambil sehingga 2 biji Vitalea Iron sehari


B-COMPLEX

Lengkap dengan asid folik yang sangat penting bagi pembinaan tulang dan mengelakkan kecacatan tulang belakang (spina bifida) kepada janin.

Masalah gangguan pertumbuhan saraf dan neuro ini boleh berlaku seawal minggu pertama ketika janin baru terbentuk. Oleh sebab itu, sangat disarankan untuk mengambil asid folik sekurang-kurangnya 3 bulan sebelum hamil.

Setiap ibu hamil pula memerlukan sekurang-kurangnya 400 mcg asid folik setiap hari.
SUSTAINED RELEASE VITAMIN C

Vitamin C sangat diperlukan untuk menguatkan sistem imun ibu semasa hamil supaya tidak mudah demam, batuk ataupun selsema.

Selain itu, sangat bagus mengambil Vitamin C bersama-sama dengan Vitalea Iron kerana Vitamin C membantu menggalakkan penyerapan Vitalea Iron dalam badan.

Vitamin C juga menggalakkan penghasilan kolagen dalam badan dan membantu ibu hamil kekal cantik dan berseri walaupun semasa hamil.

Pengambilan Vitalea Iron, B-Complex dan Sustained Release Vitamin C setiap hari membantu menaikkan bacaan hb ibu-ibu jadi ibu-ibu tak perlu rasa risau lagi.


Yang penting, ambil setiap hari secara konsisten dan dapatkan konsultasi cara makan yang terbaik dengan Uni ya. Jom buat pesanan anda dengan Uni sekarang juga :)


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai
dan pelbagai manfaat lain?
Jom sertai Team Bisnes kami yang mempunyai kumpulan sokongan yang aktif dan sentiasa positif, kelas online percuma serta 100% guide from Zero to Hero.
Anda juga boleh mendapatkan sebarang rangkaian produk Shaklee
terus daripada Uni.
Hubungi Uni untuk mendapatkan produk Shaklee dengan konsultasi percuma dan eksklusif serta bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee dan 100% guide from Zero to Hero sehingga anda jana extra income 3-4-5 angka dengan Shaklee.

Jangan malu jangan segan boleh terus hubungi Uni :)


Siti Munirah (Uni)
Call : +60187669798
Whatsapp : www.wasap.my/60187669798/NakJoinTeamBisnesUni
COD Johor di Bandar Seri Alam, Taman Rinting, Pasir Gudang & area berdekatan
POS seluruh Malaysia setiap hari
***********************************************************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

Rasa Rendah Diri Bila Ada Masalah Kulit Berminyak, Gelap, Jerawat dan Parut

Monday, May 6, 2019

Hari ni Uni nak share Set Kecantikan paling hot selling paling best seller yang always laris di kedai online Uni yang menjadi pilihan bukan sahaja wanita yang inginkan kulit yang sihat dan cantik, tetapi lelaki jugak tau.


Uni dulu ada masalah RENDAH DIRI YANG TERAMAT SANGAT kerana kulit muka Uni jenis gelap / hitam manis.


Sebenarnya kulit gelap / hitam manis ni bukanlah masalah besar pun, dengan syarat kulit mestilah sihat dan bersih.


Tapi Uni sendiri, bukan itu jer malah berpakej sekali dengan KULIT BERMINYAK, JERAWAT, PARUT, KULIT KUSAM sampai Uni sentiasa mengelakkan diri daripada bergambar beramai-ramai dengan family atau kawan-kawan. Malu.


Kalau bergambar pun, guna hp sendiri dan untuk tatapan sendiri sahaja.


Serius, bila ada masalah kulit yang macam-macam ni memang kita tak rasa yakin diri nak berdepan dengan ramai orang.


Sehinggalah Uni start consume SUSTAINED RELEASE VITAMIN C SHAKLEE. Asalnya bukan ambil untuk cantikkan kulit, tapi ambil untuk cepat pulihkan LUKA BERSALIN semasa berpantang anak kedua.


Masa tu fikir nak luka cepat baik jer, tak fikir dah pasal kulit muka ni, tapi tahun demi tahun, Uni makin nampak perbezaan yang Uni sendiri tak sangka.



  • KULIT MAKIN CERAH
  • MASALAH KULIT BERMINYAK BERKURANGAN
  • JERAWAT MAKIN KECUT, NAIK PUN TIME PERIOD JER
  • PARUT MAKIN PUDAR
  • OPEN PORES MAKIN MENGECIL
  • KULIT NAMPAK LEBIH SIHAT DAN BERMAYA





Rasa happy sesangat dan dapat rasa keyakinan diri tu datang semula. So Uni pun google lah apa istimewanya Vitamin C Shaklee ni sampai macam tu sekali Shaklee Effects yang Uni sendiri dapat rasa.


Bila dah baca, terus rasa wowwwww sesangat!! Memang mengejutkan!!






Vitamin C Shaklee bersifat SUSTAINED RELEASED!


Haa apekebenda tuh?


Meh meh Uni nak story. Selalunya bila kita makan Vitamin C, tak semuanya diserap dalam badan kita kerana pada satu-satu masa, badan kita hanya boleh serap sebanyak 100 mg sahaja, so lebih daripada tu akan keluar melalui urin.


So rugi lah kalau makan Vitamin C dos tinggi, rupanya dapat 100 mg jer.


Tapi dengan Vitamin C Shaklee, kita bukan sahaja dapat 100 mg tu, tapi KITA DAPAT VITAMIN C 100 mg SETIAP JAM SECARA BERTERUSAN SELAMA 5 JAM! Ini kerana Vitamin C Shaklee dilengkapi dengan teknologi SUSTAINED RELEASE bermakna Vitamin C dilepaskan secara berperingkat dalam tubuh badan kita.


Jadi bila sekali kita makan 1 biji Vitamin C Shaklee, kita akan dapat Vitamin C berterusan selama 5 jam sama seperti kita makan 7.5 biji buah oren. Wow memang terbaiklah Vitamin C Shaklee!


Bukan itu sahaja, Vitamin C Shaklee diekstrak daripada jagung jadi ia adalah selamat diambil oleh mereka yang menghidap gastrik dan masalah kulit sensitif.


Di dalam Vitamin C juga mengandungi 25% Bioflavanoid yang mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan Vitamin C di dalam tubuh badan kita untuk membantu menentang bakteria dan radikal bebas.



ANTARA KELEBIHAN SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS SHAKLEE




Membantu Pembentukan Kolagen

Kolagen merupakan salah satu protein yang terdapat dalam tubuh badan kita. Ia merupakan komponen penting bagi penghasilan sel-sel kulit yang sihat, hasilnya kulit menjadi lebih gebu dan halus.

Tubuh badan kita sememangnya memerlukan kolagen bagi menghasilkan kulit yang sihat dan cantik. Kolagen bertindak sebagai penguat otot-otot di wajah supaya kelihatan lebih anjal. Walau bagaimanapun apabila kita berusia 25 tahun dan ke atas, penghasilan kolagen semakin lama semakin berkurangan.

Oleh sebab itu kita digalakkan mengambil supplement yang membekalkan atau membantu dalam penghasilan kolagen untuk memenuhi keperluan tubuh badan kita.

SR Vita-C Plus Shaklee membantu merangsang penghasilan semula kolagen dalam tubuh badan menjadikan kulit kita semakin halus, gebu dan cantik.


Kulit Lebih Halus Dan Gebu

Biasa lihat kulit bayi? Gebu, halus dan ANJAL? Anjal bermakna kandungan kolagen dalam tubuh badan bayi adalah mencukupi.

Berbanding dengan mereka yang sudah meningkat usia, kulit semakin kendur, berkedut dan tidak anjal lagi. Ini petanda kolagen semakin menyusut dengan sangat ketara dalam badan.


Mencerahkan Kulit Wajah

Pengambilan SR Vita-C Plus setiap hari membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam dan tona tidak sekata.

Istimewanya lagi, Vitamin C juga bertindak sebagai anti-pigmen yang mencegah pembentukan pigmen yang mengakibatkan terhasilnya jeragat di wajah.


Melindungi Sel Kulit Daripada Kerosakan (Bersifat Sebagai Antioksidan)

Vitamin C adalah vitamin yang sangat penting dalam membantu melindungi ketahanan sel-sel kulit yang terdedah kepada sinar uv matahari yang mana pendedahan berterusan akan merosakkan sel-sel kulit.

Apabila sel-sel kulit mula terjejas kita akan dapat melihat beberapa kesan langsung antaranya, kulit menjadi kusam, tak berseri, jerawat naik dengan banyak, kulit berminyak, kulit terlampau kering, kulit sensitif malah paling ditakuti - jeragat juga akan terbentuk.


Mempercepatkan Penyembuhan Luka

Vitamin C juga sangat-sangat bagus untuk healing / penyembuhan luka. Kenapa ada orang lukanya cepat baik dan ada orang pula sebaliknya? Ini adalah dipengaruhi oleh kandungan Vitamin C yang mencukupi dalam tubuh badan.

Bila Vitamin C cukup, ia akan membantu memperbaiki sel-sel kulit yang luka dengan sangat cepat.

Sama juga bila naik jerawat kat muka atau badan kita. Jika kita kekurangan vitamin C, badan kita takkan mampu nak bekalkan Vitamin C yang mencukupi bagi membantu menyembuhkan dan mengecutkan jerawat.

Kesannya, jerawat yang luka tadi akan lambat pulih lambat kecut dan akan meninggalkan parut. Untuk memulihkan parut, kita perlukan sumber PROTEIN dan tidak cukup dengan hanya mengambil Vitamin C sahaja.

Uni memang ada masalah parut jerawat yang hitam-hitam masa dulu. Terjadinya hitam kerana sel yang baru terhasil tidak cukup nutrien. Bila Uni ambil protein (ESP) dan Vitamin C secara konsisten, slowly Uni nampak parut jerawat makin pudar dan sekarang ni memang kulit improve sangat-sangat :)


Berminat nak dapatkan Vitamin C Shaklee beserta jadual pengambilan vitamin yang betul untuk mendapatkan kesan yang optimum? Terus klik ORDER NOW untuk buat pesanan Vitamin C Shaklee anda.




NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai dan pelbagai manfaat lain?
Jom sertai Team Bisnes kami yang mempunyai kumpulan sokongan yang aktif dan sentiasa positif, kelas online percuma serta 100% guide from Zero to Hero.

Anda juga boleh mendapatkan sebarang rangkaian produk Shaklee terus daripada Uni.
Hubungi Uni untuk mendapatkan produk Shaklee dengan konsultasi percuma dan eksklusif serta bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee.

Jangan malu jangan segan boleh terus hubungi Uni :)


Siti Munirah (Uni)
Call : +60187669798
Whatsapp : www.wasap.my/60187669798/Shaklee
COD Johor di Bandar Seri Alam, Taman Rinting, Pasir Gudang & area berdekatan
POS seluruh Malaysia setiap hari

***********************************************************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

Pengedar Shaklee Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang Yang Aktif dan Komited Untuk Membantu Anda




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :)


Selamat datang ke blog Hello Vitamin Mama. Nak tahu siapa di sebalik penulis blog ini? Tak lain tak bukan, saya lah orangnya


Nama saya Siti Munirah dan boleh panggil saya Uni :)





Uni adalah pengguna produk Shaklee sejak tahun 2012 lagi dan kini merupakan pengedar Shaklee yang aktif di sekitar area Bandar Seri Alam, Taman Rinting dan Pasir Gudang, Johor serta seluruh Malaysia.


Uni sangat komited dalam membantu anda berkaitan pengenalan produk, senarai bahan-bahan di dalam produk dan cara pengambilan yang paling selamat untuk kesan yang optimum.


Pastikan produk yang anda beli adalah original dan mempunyai tarikh luput yang betul. Elakkan membeli produk yang dijual melalui pengedar yang tidak mempunyai Kad Pengedar Shaklee yang sah.


Hubungi Uni segera untuk mendapatkan konsultasi percuma dan eksklusif tentang rangkaian produk Shaklee :)


www.wasap.my/60187669798/VitaminYangSesuaiUntukSaya
www.wasap.my/60187669798/VitaminYangSesuaiUntukSaya


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai dan pelbagai manfaat lain?
Jom sertai Team Bisnes kami yang mempunyai kumpulan sokongan yang aktif dan sentiasa positif, kelas online percuma serta 100% guide from Zero to Hero.

Anda juga boleh mendapatkan sebarang rangkaian produk Shaklee terus daripada Uni.
Hubungi Uni untuk mendapatkan produk Shaklee dengan konsultasi percuma dan eksklusif serta bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee.

Jangan malu jangan segan boleh terus hubungi Uni :)


Siti Munirah (Uni)
Call : +60187669798
Whatsapp : www.wasap.my/60187669798/Shaklee
COD Johor di Bandar Seri Alam, Taman Rinting, Pasir Gudang & area berdekatan
POS seluruh Malaysia setiap hari

***********************************************************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.