Top Social

Cara Untuk Cepat Baikkan Luka Bersalin Czer / Pembedahan

Wednesday, May 8, 2019

Seriau bila fikirkan luka bersalin yang tak pulih-pulih.


Rasa macam dah banyak hari bersalin, tapi masih lagi menanggung sakit.




Ada yang luka jahitan terbuka, terpaksa pula berulang alik ke klinik untuk dressing. Terpaksa tahan sakit lagi. Sakitnya Tuhan saja yang tahu. Bagai dihiris-hiris.


Kalau ada pilihan untuk cepat baikkan luka bersalin, kenapa perlu biarkan dan tahan sakit lama-lama, kan? Nak bergerak pun susah, apatah lagi nak pangku dan menyusu anak. Anak-anak yang lain tak boleh dibiarkan macam tu saja.


Jadi, PILIHLAH SET BERPANTANG SHAKLEE YANG LENGKAP DENGAN VIVIX.





Vivix sangat-sangat membantu dalam pemulihan luka selepas bersalin, dan juga bertindak sebagai anti-radang, anti-bakteria dan anti-virus serta menggalakkan penghasilan sel-sel normal yang lebih sihat.


Antara kelebihan Set Daily Essential / Set Berpantang lengkap dengan Vivix adalah :

- bertindak sebagai Energy Booster, walaupun berpantang badan tetap segar dan cergas
- penghasilan susu badan yang pekat dan berkrim, anak minum pun rasa kenyang dan kurang meragam
- wajah lebih berseri-seri dan look pinkish
- tiada masalah sembelit
- luka cepat baik
- daya tahan badan terhadap penyakit lebih kuat. Tak mudah demam, batuk, selsema ataupun berjangkit.
- berat badan kembali maintain
- pudarkan kesan stretchmarks


Nak alami pengalaman berpantang yang menyeronokkan dan membahagiakan?


Dengan klik "Buy Now!" anda terus layak dapat diskaun 10% beserta FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE + FREE GIFT + EXCLUSIVE FREE GIFT daripada Uni :)


Testimoni customer yang berpuas hati dengan Set Berpantang + Vivix :












Dengan klik "Buy Now!" anda terus layak dapat diskaun 10% beserta FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE + FREE GIFT + EXCLUSIVE FREE GIFT daripada Uni :)



NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai
dan pelbagai manfaat lain?
Jom sertai Team Bisnes kami yang mempunyai kumpulan sokongan yang aktif dan sentiasa positif, kelas online percuma serta 100% guide from Zero to Hero.
Anda juga boleh mendapatkan sebarang rangkaian produk Shaklee
terus daripada Uni.
Hubungi Uni untuk mendapatkan produk Shaklee dengan konsultasi percuma dan eksklusif serta bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee dan 100% guide from Zero to Hero sehingga anda jana extra income 3-4-5 angka dengan Shaklee.

Jangan malu jangan segan boleh terus hubungi Uni :)


Siti Munirah (Uni)
Call : +60187669798
Whatsapp : www.wasap.my/60187669798/NakJoinTeamBisnesUni
COD Johor di Bandar Seri Alam, Taman Rinting, Pasir Gudang & area berdekatan
POS seluruh Malaysia setiap hari
***********************************************************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.
Be First to Post Comment !